Nu startar våra digitala fotopromenader!

Har ditt barn selektiv mutism? Nu startar våra digitala fotopromenader för familjer som lever med diagnosen.

De skulle ha arrangerats fysiskt i samband med föreläsningar och föräldraträffar på några orter i Sverige, men det behöver vi på grund av coronaviruset avvakta med. Så istället testar vi denna lösning, som ger möjlighet för familjer i hela landet att delta.

Fotografi är ett universellt språk där inga ord behövs för att ge uttryck till tankar och känslor.
Deltagande familjemedlemmar får varje vecka en enkel uppgift att lösa med valfri kamera eller mobiltelefon. Det kan vara ”Ta en bild på det högsta trädet du ser” eller ”Fota din skugga”. Det handlar inte om att ta perfekta bilder, utan om att gå ut en stund i friska luften tillsammans och bara göra. Ni löser uppgiften på ert eget sätt, när och om motivation finns. Promenaden kan vara en kortis i bostadsområdet eller en längre skogstur. Stadsmiljö eller sandstrand – ni väljer. Hela eller delar av familjen deltar, när och om ni vill.
Vår projektledare Johanna är professionell fotograf med stor erfarenhet av att leda fotokurser för både barn och vuxna. Hon delar gärna med sig av fototips, samtidigt som ni delar med er av erfarenheter och bilder till varandra i en sluten grupp.

Ett kreativt och kravlöst sätt att mötas, och en del i synliggörandet av diagnosen selektiv mutism.
Att delta är kostnadsfritt. Ansök om medlemskap i Facebookgruppen ”Tala om tystnads fotopromenader”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *