Tack Jan Ringler

”Gratulationer till er för ett viktigt arbete, kreativitet och arbetsflit i en så svår tid. Det ni gjort kommer göra stor nytta för barn med selektiv mutism som hittills inte fått den uppmärksamhet som krävs för ett bra bemötande. Jag tror att Tala om tystnad kan bli en vändpunkt för barnen och deras familjer. Ni har lagt ner er själ på handboken och jag tror att det blir ett uppskattat material för många, även professionella.”

Vi blir rörda av de uppskattade orden från Jan Ringler, psykolog och psykoterapeut, som engagerat sig för barn med SM sedan åttiotalet. Jan besitter stor kunskap, och är en av Tala om tystnads mentorer och bollplank. Han har bland annat hjälpt till med faktagranskning och korrläsning av handboken och skrivit ett efterord i Emma Rendels självbiografiska serieberättelse ”Tystheten/Mute”. 

Jan har varit ovärderlig under detta första projektår och gästar oss så klart vid ettårsfirandet, som du kan följa live via Zoom den 17 februari kl 18. För att delta: Skicka e-post till info@talaomtystnad.se och skriv ”1 år” i ämnesraden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *