På tisdag kl 18–20 bjuder vi in till årets första digitala nätverksträff för föreningen Tala om tystnads medlemmar. På schemat:
1. Välkommen! Styrelsen presenterar sig.
2. Vad är selektiv mutism? Om diagnosen och råd ang vardag och bemötande. Föreläsningen passar både anhöriga och yrkesverksamma. Du som är vuxen med SM får gärna dela med dig av egna erfarenheter i chatten.
3. Frågor och svar.
4. Information om lokala träffar hos ABF, samt sommarens fotopromenader.
5. Önskemål och planering av framtida nätverksträffar.

Eftersom vi är många kommer den första träffen att arrangeras som ett webinar via Zoom. Deltagares kameror och mikrofoner kommer att vara avstängda, men vi kan kommunicera i chatten. Vi träffas på detta sätt första gången, men kan i framtiden dela upp oss i mindre grupper med specifika inriktningar för att uppmuntra till dialog och möten.

Är du ännu inte medlem? Betala 150 kr via BG eller Swish. Skicka därefter ett email med kvitto/skärmdump till info@talaomtystnad.se för inbjudan – obs senast på tisdag kl 12. Swish: 123 265 0497
Bankgiro: 5618-5275

Ett medlemskap innebär:
Att du stöttar föreningens arbete med att synliggöra selektiv mutism.
Att du stöttar föreningens arbete med att förbättra kunskapenhos yrkesverksamma inom vård och skola som möter personer med selektiv mutism.
Att du blir inbjuden att delta kostnadsfritt i fyra digitala föreläsningar/nätverksträffar per år.
Att du blir inbjuden att delta i Tala om tystnads digitalafotopromenader – en familjeaktivitet där vi uttrycker oss med bilder istället för ord.
Att du får tillgång till vår studiehandledning i samarbete medABF, med möjlighet till egna lokala träffar för barn och vuxna med SM samt anhöriga (digitala eller fysiska träffar som formas efter eget behov med minst tre deltagare).
Att du får vårt digitala nyhetsbrev 4 ggr/år.

Tack för ditt stöd.